Weblog

07/03/2013 (23:05)beautylab: biosilk therapy
Biosilk therapy

In 2011 ontdekt en geheel verslavend voor dames met mooie (lange) lokken. De producten van BioSilk.
Ik zweer er echt bij dames. Ik heb gewoon bijna een jaar gedaan met mini proefflesjes die ik van Sheena heb gekregen voor mijn verjaardag. Ze hebben shampoos en na het goed inmasseren van je haar, grondig uitspoelen en in een handdoek drogen voelt je haar gewoon meerdere dagen super fris. En dat is mooi, want elke dag je haar met shampoo wassen is dus echt bad voor je lokjes en die verdienen nu eenmaal het aller beste.

Ik heb ook verschillende serums geprobeerd. Ge-wel-dig. Ze maken je haar minder pluizig, beschermen je haar tegen hitte van stijltangen/krultangen enzovoorts zonder dat het je haar ook maar iets zwaarder maakt. Toch moet je het niet te vaak gebruiken, want het glimt en niemand wil haar dat er vettig uit ziet. Not done!
Een nadeel: biosilk is niet goed voor je portomonnee. Een proefflesje serum kwam ik laats bij de op=op voordeelshop tegen voor 9,95! Als iemand het ergens goedkoper weet te vinden.Pretty please tell me!!!


Shampoo en conditioner:

Pro: je hebt weinig nodig, je haar voelt heerlijk fris, ook als je het niet iedere dag wast met shampoo.

Con: de prijs


Serum:

Pro: weinig nodig, maakt je haar niet zwaar, anti frizz, beschermt tegen de hitte van je stijltang/krultant

Con: voorzichtig gebruiken heeft de neiging om haar te laten glimmen en dan lijkt het vettig. De prijs is ook voor de serums niet echt voordelig.
ReagerenReacties: (0)
07/03/2013 (23:01)beautylab: the showering inferno by Anatomicals
the showering inferno van Anatomicals

De showergel belooft een tintelende warme sensatie. Net als veel producten van Anatomicals : mooi verkoop praatje, maar daar blijft het ook wel bij. Het spul gaf mij geen warme tintelende sensatie. Heb het vriendlief een beetje laten testen en die voelde het ook niet.

Het schuimt niet echt en daardoor was ik niet heel zuinig met het product. Nu is Anatomical geen fortuin in aanschaf en kreeg ik deze fullsize tube op proef is het wel erg jammer dat je er daardoor aardig wat van nodig hebt om je helemaal te wassen.

Pluspunt, het ruikt echt ge-wel-dig lekker hoor. Serieus, ik kan het niet perfect omschrijven, maar als je een lekker ruikende showergel zoekt dan moet je deze gewoon een keer proberen.


Pro: hij ruikt erg lekker

Con: schuimt niet echt, niet zuinig in gebruik, doet niet wat de omschrijving belooft.
ReagerenReacties: (0)
07/03/2013 (22:58)beautylab: snog me senseless spray
Snog Me Sensless Breath Freshener van Anatomical

Deze fullsize spray kreeg ik bij een Glossybox en ik was eigenlijk van plan om dit spul terug te sturen waar het vandaan kwam. Jullie lezen het al. Ik ben niet positief over dit product.

Snog me Sensless is een leuke naam voor een mondspray. Ik dacht: top. Tot ik las wat de smaak was. Geenpeppermint of iets ander minty, maar kaneel!!!!! Aparte smaak. Tot ik het ging testen. Wie bedenkt er zo iets goors. Echt ongelooflijk alsof je een half potje kaneel leeg giet in jemond. Je krijgt dus ook een droge nasmaak. Vreselijk mensen, gewoon in het schap laten liggen en een minder charmant exemplaar bij de drogist gaan halen.

Pro: de naam van het product en het uiterlijk

Con: de smaak is ronduit smerig

ReagerenReacties: (0)